Direct inschrijven

Via het online formulier is het mogelijk om je direct aan te melden als leerling-schilder.

Het werkt heel eenvoudig. Het webformulier is voorzien van stappen. In het formulier wordt er om bepaalde gegevens over jezelf gevraagd. Na het invullen van het webformulier ontvang je een kopie in je mailbox. Aan het einde van de kopie-inschrijving staat nog belangrijke informatie. Vergeet niet je kopie identiteitsbewijs, eventueel diploma's en meer!

Direct inschrijven

Werk, leer én verdien geld

Wil je ook werken, leren én geld verdienen? dé Schildersvakschool helpt je verder. We zoeken een passend leerbedrijf voor je. Je gaat in de wintermaanden naar school. Daar leer je de basispraktijkvaardigheden en de theorie. De rest van de periode van je opleiding werk je in het bedrijf. Zo breng je de opgedane kennis in de praktijk. Je werkt aan je eigen ontwikkeling tot zelfstandig vakman / vrouw. En uiteraard verdien je er salaris mee.

Leerniveaus

Binnen dé Schildersvakschool zijn er drie opleidingsniveaus. 

Niveau 2: Medewerker schilder 

Niveau 3: Gezel schilder

Niveau 4: Kader- en Ondernemersopleiding

Afhankelijk van je vooropleiding, start je de opleiding op niveau 2 of 3. Wanneer de opleiding succesvol is afgerond, ontvang je een landelijke erkend MBO-Nimeto vakdiploma. 

Meld je aan

Loop een dagje mee. Zonder verplichtingen. Het schildersvak is hardstikke leuk!

Je kunt bij dé Schildersvakschool één of meerdere dagen meelopen (zonder verdere verplichtingen). Zo kun je zelf ondervinden of schilderen bij je past.

Aanmelden meeloopdag