Leerling zoekt leerbedrijf

Meld u nu aan als leerbedrijf. Participeer in de opleiding van leerling-schilders. 

Word participant van dé Schildersvakschool. dé Schildersvakschool werft leerlingen voor praktijkleren schilderen niveau 2 t/m 4, plaatst ze bij aangesloten bedrijven en zorgt ervoor dat de leerlingen een goede vakopleiding krijgen. Als participant zit u uiteraard op de eerste rang. dé Schildersvakschool werkt samen met de instelling Nimeto. 

Aanmelden leerbedrijf

dé Schildersvakschool erkend opleidingsbedrijf

dé Schildersvakschool is als samenwerkingsverband van bedrijven erkend. Opleiden van de Scholingspool gaat volgens een aantal kwaliteitscriteria, zoals de extra praktijkopleiding, een gestructureerde begeleiding en een garantie voor de leerling om zijn opleiding te kunnen afmaken. dé Schildersvakschool streeft naar kwaliteit van de opleiding. Keer op keer worden de kwaliteitscriteria getoetst om de huidige kwaliteit als opleidingsinstituut te waarborgen. 

Aanmelden als Leerbedrijf

Via onze website kunt u zich aanmelden als leerbedrijf. Na uw aanmelding neemt een contactpersoon van dé Schildersvakschool contact met u op. Uw persoonlijke contactpersoon laat u kennis maken met de organisatie, de werkwijze en welke meerwaarde en voordelen een (afgestudeerde) leerling-schilder voor uw bedrijf kan hebben. Daarnaast is uw kennis en ervaring welkom om de opleiding zo praktijkgericht te laten functioneren. 

dé Schildersvakschool: Het centrum voor het op peil houden van kennis

De kwaliteit van uw personeel constant verbeteren

dé Schildersvakschool helpt om de kwaliteit van uw medewerkers op peil te houden. dé Schildersvakschool organiseert cursussen, opleidingen en trainingen zoals VCA, BHV, veilig werken met klimmaterialen of praktisch leiding geven op de werkvloer. Stuur ons eens een mail voor meer informatie over onze bijscholingsprogramma's. 

 

Bent u ons volgende leerbedrijf? Mail ons! 

Dé Schildersvakschool laat graag zien welke leerbedrijven betrokken zijn bij het opleidingsinstituut.